Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY Unia Rędziny
463 Tactiek moja
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Sava rent richting de bal. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie met een sublieme pass. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rejtan kopt de bal weg. Klungelig pakt Calzetta de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarado. Alvarado krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Laličić rent richting de bal. Lonati onderschept slim de pass. Lonati probeert naar een medespeler te passen. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Unia Rędziny 0:1

23e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão schiet op doel. Na een snelle pass probeert Soja de bal onder controle te krijgen. Negură probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BROWARY - Unia Rędziny 1:1

26e minuut.
Rejtan rent richting de bal. Rejtan speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Villás met een sublieme pass. Bouvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão begaat een overtreding. Bouvier moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bouvier kan niet meer verder spelen. Sobkowicz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Sobkowicz rent richting de bal. Wideradzki onderschept slim de pass. Wideradzki speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Latos is nu in balbezit. Hoàng Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Bảo speelt de bal door. Villás geeft een hoge lob. Rejtan maakt een snoekduik en kopt de bal. Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 45%, Unia Rędziny 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BROWARY - Unia Rędziny 1:1

47e minuut.
Laličić speelt de bal door. Gusmão rent richting de bal. Gusmão passt de bal in één keer door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gusmão is nu in balbezit. Hashtag onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarado. Alvarado krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Sava heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie met een sublieme pass. Lonati rent richting de bal. Lonati geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wideradzki probeert naar een medespeler te passen. Laličić is nu in balbezit. Laličić speelt de bal door. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gusmão met een sublieme pass. Wędrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Połubiński. Połubiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 54%, Unia Rędziny 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BROWARY - Unia Rędziny 1:1