Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Rędziny FC BROWARY
moja Tactiek 463
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 44
very good Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Gusmão speelt de bal door. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Negură probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC BROWARY 0:1

7e minuut.
Karakula geeft de bal voor. Kalajdžić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gusmão speelt de bal door. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Calzetta is nu in balbezit. Calzetta passt de bal met de wreef. Kalajdžić speelt de bal door. Calzetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzetta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wędrowski rent richting de bal. Latos onderschept slim de pass. Latos met een sublieme pass. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ... Colina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klungelig pakt Hashtag de bal. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie passt de bal zonder na te denken. Rogulja is nu in balbezit. Rogulja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Połubiński onderschept slim de pass. Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Karakula is nu in balbezit. Sava onderschept slim de pass. Sava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calzetta met een sublieme pass. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. Colina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unia Rędziny - FC BROWARY 1:1

34e minuut.
Sesken geeft de bal voor. Wędrowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Latos de bal onder controle te krijgen. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 42%, FC BROWARY 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Rędziny - FC BROWARY 1:1

58e minuut.
Wideradzki heeft problemen om de bal te vangen. Wideradzki met een sublieme pass. Laličić is nu in balbezit. Laličić geeft een hoge lob. Orsenigo kopt de bal weg. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Colina trapt de bal weg. Gusmão kopt de bal weg. Soja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rogulja rent richting de bal. Rogulja schiet op doel. Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC BROWARY 1:2

76e minuut.
Kalajdžić onderschept slim de pass. Kalajdžić probeert naar een medespeler te passen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unia Rędziny - FC BROWARY 2:2

78e minuut.
Hoàng Bảo kopt de bal weg. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki probeert naar een medespeler te passen. Rogulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogulja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 58%, FC BROWARY 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Rędziny - FC BROWARY 2:2