Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowe Miasto Wałbrzych FC Pysiek Antoniew
721 Tactiek barline
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 34.5
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
solide Verdedigen zwak


8e minuut.
Inworp. Milovanović met een snelle inworp. Kroczek rent richting de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - FC Pysiek Antoniew 1:0

9e minuut.
Dayıoğlu passt de bal in één keer door. Milovanović is nu in balbezit. Donadei onderschept slim de pass. Donadei geeft een lange en hoge pass. Verhasselt kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klaudzinski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Donadei rent richting de bal. Donadei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nowe Miasto Wałbrzych - FC Pysiek Antoniew 1:1

17e minuut.
Balzaque kopt de bal weg. Prezado bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco onderschept slim de pass. Franco passt de bal zonder na te denken. Donadei is nu in balbezit. Liniowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Posch geeft de bal voor. Prezado kopt de bal weg. Daar is Kroczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroczek haalt uit met een fantastische trap. Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - FC Pysiek Antoniew 2:1

26e minuut.
Daar is Klaudzinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhasselt bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhasselt geeft een hoge lob. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov schiet op doel. Livanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Montiel kopt de bal weg. Klaudzinski rent richting de bal. Met opzet legt Verhasselt zijn tegenspeler op de grond. Verhasselt krijgt een gele kaart. Klaudzinski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dottarelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Durczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durczok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Miasto Wałbrzych 51%, FC Pysiek Antoniew 49%.
Nowe Miasto Wałbrzych - FC Pysiek Antoniew 2:1

55e minuut.
Klaudzinski rent richting de bal. Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Dottarelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek haalt uit met een fantastische trap. Livanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Savuţă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milovanović met een snelle inworp. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Prezado probeert naar een medespeler te passen. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek haalt uit met een fantastische trap. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Teletubiański kan de bal niet met de borst controleren. Durczok rent richting de bal. Carvajal onderschept slim de pass. Agăt is nu in balbezit. Agăt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Posch heeft problemen om de bal te vangen. Posch geeft de bal voor. Daar is Kroczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroczek schiet op doel. Livanos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Verhasselt geeft een lange en hoge pass. Kroczek heeft problemen om de bal te vangen. Bugarín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kroczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kroczek komt bij de bal en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Miasto Wałbrzych 41%, FC Pysiek Antoniew 59%.
Nowe Miasto Wałbrzych - FC Pysiek Antoniew 2:1