Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pysiek Antoniew Nowe Miasto Wałbrzych
barline Tactiek 721
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.3 gemiddelde waardering 38.9
matig Schieten matig
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Prezado passt de bal in één keer door. Sommerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommerlund passt de bal zonder na te denken. Prezado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prezado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sommerlund is nu in balbezit. Sommerlund geeft een hoge lob. Daar is Bugarín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroczek rent richting de bal. Kroczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Durczok de bal. Agăt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu onderschept slim de pass. Durczok is nu in balbezit. Durczok haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carvajal onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - Nowe Miasto Wałbrzych 1:0

8e minuut.
Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański onderschept slim de pass. Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pysiek Antoniew - Nowe Miasto Wałbrzych 1:1

9e minuut.
Milovanović met de inworp. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek passt de bal in één keer door. Prezado rent richting de bal. Prezado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Balzaque speelt de bal door. Milovanović rent richting de bal. Milovanović passt de bal in één keer door. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Milovanović met een sublieme pass. Verhasselt bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhasselt geeft een hoge lob. Klaudzinski heeft problemen om de bal te vangen. Klaudzinski geeft de bal voor. Liniowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bugarín geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Donadei de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Donadei zal de hoekschop nemen. Durczok springt en kopt de bal. Liniowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kroczek is nu in balbezit. Kroczek passt de bal met de wreef. Prezado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prezado schiet op doel. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pysiek Antoniew 57%, Nowe Miasto Wałbrzych 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pysiek Antoniew - Nowe Miasto Wałbrzych 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Karpuzov de bal. Prezado is nu in balbezit. Prezado passt de bal met de wreef. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel. Livanos bokst de bal weg.

59e minuut.
Prezado heeft problemen om de bal te vangen. Prezado passt de bal zonder na te denken. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel. Livanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - Nowe Miasto Wałbrzych 1:2

85e minuut.
Klungelig pakt Kroczek de bal. Prezado rent richting de bal. Prezado passt de bal zonder na te denken. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pysiek Antoniew 49%, Nowe Miasto Wałbrzych 51%.
FC Pysiek Antoniew - Nowe Miasto Wałbrzych 1:2