Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*~Winner Team Dominate~* Czwartkowcy
Awans Tactiek 541
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 36.8
solide Schieten zwak
formidabel Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Peryt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Spiridon met een sublieme pass. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Albulescu met de inworp. Anghelinii met een sublieme pass. Peryt is nu in balbezit. Mautone onderschept slim de pass. Mautone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tamburo met een sublieme pass. Spiridon speelt de bal door. Anghelinii is nu in balbezit. Mautone rent richting de bal. Mautone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii passt de bal met de wreef. Mautone is nu in balbezit. Mautone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Korff is nu in balbezit. Korff geeft de bal voor. Daar is Kobiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Marcial heeft problemen om de bal te vangen. Mautone is nu in balbezit. Mautone probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korff de bal. Korff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Korff met een snelle inworp. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mautone raakt geblesseerd tijdens het duel. Mautone zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Czwartkowcy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *~Winner Team Dominate~* 25%, Czwartkowcy 75%.
*~Winner Team Dominate~* - Czwartkowcy 1:0

47e minuut.
Spiridon kopt de bal weg. Daar is Anghelinii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelinii met een sublieme pass. Daar is Mautone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mautone schiet op doel. Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
de Munck probeert naar een medespeler te passen. Pasco rent richting de bal. Pasco geeft de bal voor. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Albulescu is nu in balbezit. Albulescu passt de bal met de wreef. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Czwartkowcy 2:0

62e minuut.
de Munck probeert naar een medespeler te passen. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii passt de bal met de wreef. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Petržilek geeft de bal voor. Albulescu is nu in balbezit. Balakov speelt de bal door. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Anghelinii heeft problemen om de bal te vangen. Anghelinii passt de bal met de wreef. Mautone is nu in balbezit. Mautone schiet op doel. Orsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Czwartkowcy 3:0

76e minuut.
Mautone is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garavito. Mautone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albulescu met een snel genomen vrije trap. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Orsa met een harde bal richting middenveld. Spiridon kopt de bal weg. Mautone rent richting de bal. Mautone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kotlarski rent richting de bal. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon passt de bal in één keer door. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Spiridon rent richting de bal. Cucciari begaat een overtreding. Spiridon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spiridon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peryt rent richting de bal. Mautone onderschept slim de pass. Mautone schiet op doel. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Peryt rent richting de bal. Mautone verovert de bal door een tackle van achteren. Mautone draait met de bal, schiet en ... Garavito probeert de bal aan de voet te houden. Orsa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *~Winner Team Dominate~* 25%, Czwartkowcy 75%.
*~Winner Team Dominate~* - Czwartkowcy 3:0