Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunny Slope F. C. F.C. Algarve
Nowa Tactiek NMAP
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 48.3
good Schieten solid
average Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Ciocoiu is nu in balbezit. Chaviano verovert de bal door een tackle van achteren. Gębała begaat een overtreding. Gębała krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mukov rent richting de bal. Sever onderschept slim de pass. Sever passt de bal met de wreef. Buleatã rent richting de bal. Buleatã haalt uit met een fantastische trap. Bosak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bryk rent richting de bal. Bryk passt de bal zonder na te denken. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Sever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - F.C. Algarve 1:0

37e minuut.
Chaviano rent richting de bal. Chaviano met een sublieme pass. Klungelig pakt Cesaratti de bal. Cesaratti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Belkıran trapt de bal weg van het doel. Kuhn kopt de bal weg. Ždrnja kan de bal niet met de borst controleren. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunny Slope F. C. 56%, F.C. Algarve 44%.
Sunny Slope F. C. - F.C. Algarve 1:0

62e minuut.
Colangelo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piszczek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Buleatã is nu in balbezit. Buleatã passt de bal in één keer door. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos draait met de bal, schiet en ... Bosak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - F.C. Algarve 2:0

72e minuut.
Filipoiu onderschept slim de pass. Gajda probeert naar een medespeler te passen. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti schiet op doel. Belkıran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - F.C. Algarve 2:1

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grzymkowski komt het veld opgelopen. Crăcan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trento komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pejas geeft een hoge lob. Filipoiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Piszczek de bal. Gajda is nu in balbezit. Gajda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gajda is nu in balbezit. Belkıran probeert naar een medespeler te passen. Ždrnja speelt de bal door. Gajda rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pejas zal de hoekschop nemen. Gajda kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Trento is nu in balbezit. Trento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sunny Slope F. C. - F.C. Algarve 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunny Slope F. C. 57%, F.C. Algarve 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sunny Slope F. C. - F.C. Algarve 2:2