Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Polonia Pionki Legia Oslo
Taktyka 2.7 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 53.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Daar is Mann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mann geeft een lange en hoge pass. Lech rent richting de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Lembrechts passt de bal met de wreef. Dickgieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickgieser passt de bal in één keer door. Sedoc rent richting de bal. Sedoc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Holgate rent richting de bal. Holgate passt de bal in één keer door. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech haalt uit met een fantastische trap. Janek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Sorbino geeft een hoge lob. Ziemianin probeert de bal met de borst te controleren. Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc heeft problemen om de bal te vangen. Sedoc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sorbino is nu in balbezit. Sorbino geeft een hoge lob. Holgate heeft problemen om de bal te vangen. Holgate geeft een hoge lob. Lech krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Holgate kopt de bal weg. Sorbino probeert naar een medespeler te passen. Płosczuk geeft een lange en hoge pass. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto haalt uit met een fantastische trap. Janek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Pionki 48%, Legia Oslo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Polonia Pionki - Legia Oslo 0:0

46e minuut.
Belnikolovski kopt de bal weg. Dickgieser rent richting de bal. Dickgieser passt de bal in één keer door. Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc schiet op doel. Dinçtürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polonia Pionki - Legia Oslo 1:0

49e minuut.
Płosczuk speelt de bal door. Holgate is nu in balbezit. Holgate passt de bal in één keer door. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Bănescu is nu in balbezit. Holgate verovert de bal door een tackle van achteren. Holgate speelt de bal door. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem geeft de bal voor. Janek bokst de bal weg. Gobetto rent richting de bal. Gobetto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Polonia Pionki - Legia Oslo 1:1

60e minuut.
Sorbino kopt de bal weg. Kondić speelt de bal door. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech haalt uit met een fantastische trap. Janek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Betka passt de bal met de wreef. Bănescu is nu in balbezit. Dickgieser met een sublieme pass. Sedoc rent richting de bal. Sedoc draait met de bal, schiet en ... Dinçtürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

81e minuut.
Gobetto is nu in balbezit. Holgate rent richting de bal. Holgate passt de bal in één keer door. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Pionki 55%, Legia Oslo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Polonia Pionki - Legia Oslo 1:1