Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Oslo KS Polonia Pionki
442 Tactiek Taktyka 2.7
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 45
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem passt de bal zonder na te denken. Lech is nu in balbezit. Lech draait met de bal, schiet en ... Janek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Csupra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mann met de inworp. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Betka met een sublieme pass. Sedoc is nu in balbezit. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts schiet op doel. Dinçtürk bokst de bal weg.

14e minuut.
Sedoc rent richting de bal. Pestka rent richting de bal. Pestka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Enescu de bal onder controle te krijgen. Paal!

26e minuut.
Ignatescu onderschept slim de pass. Ignatescu passt de bal met de wreef. Kondić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondić geeft de bal voor. Lech maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wysocki probeert naar een medespeler te passen. Betka rent richting de bal. Betka met een sublieme pass. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dinçtürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem passt de bal zonder na te denken. Lech met een sublieme pass. Holgate is nu in balbezit. Holgate haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - KS Polonia Pionki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 60%, KS Polonia Pionki 40%.
Legia Oslo - KS Polonia Pionki 1:0

46e minuut.
Lembrechts is nu in balbezit. Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Betka passt de bal zonder na te denken. Sedoc rent richting de bal. Sedoc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bănescu de bal. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Gobetto de bal onder controle te krijgen. Kondić kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobbelaer de bal. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Płosczuk speelt de bal door. Lech rent richting de bal. Bănescu begaat een overtreding. Bănescu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Gobetto speelt de bal door. Mann rent richting de bal. Mann probeert naar een medespeler te passen. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Van Gijseghem passt de bal in één keer door. Lech is nu in balbezit. Wysocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wysocki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 48%, KS Polonia Pionki 52%.
Legia Oslo - KS Polonia Pionki 1:0