Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zarzew Łódź Miedziaki Lubin
nAST Tactiek asciutto
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Maruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konowalczyk onderschept slim de pass. Konowalczyk passt de bal zonder na te denken. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Osmanović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Osmanović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg passt de bal met de wreef. Kochev probeert naar een medespeler te passen. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... Owczarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Freis onderschept slim de pass. Freis met een sublieme pass. González Soriano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Ferre rent richting de bal. Pérez Ferre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gumienny probeert naar een medespeler te passen. Kochev is nu in balbezit. Kochev passt de bal met de wreef. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Sartirana rent richting de bal. Sartirana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... Owczarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zarzew Łódź 47%, Miedziaki Lubin 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zarzew Łódź - Miedziaki Lubin 0:0

49e minuut.
Gumienny probeert naar een medespeler te passen. Covaci rent richting de bal. Covaci met een sublieme pass. Mäeorg geeft de bal voor. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochev geeft een hoge lob. Mrkša bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - Miedziaki Lubin 1:0

64e minuut.
Mrkša probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg geeft de bal voor. Konowalczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Owczarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pérez Ferre geeft de bal voor. Radevich heeft problemen om de bal te vangen. Nicodin is nu in balbezit. González Soriano rent richting de bal. González Soriano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Radevich kopt de bal weg. Kochev rent richting de bal. Kochev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Konowalczyk de bal. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Owczarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zarzew Łódź 52%, Miedziaki Lubin 48%.
FC Zarzew Łódź - Miedziaki Lubin 1:0