Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziaki Lubin FC Zarzew Łódź
asciutto Tactiek nAST
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Mrkša passt de bal in één keer door. Mäeorg heeft problemen om de bal te vangen. Mäeorg geeft de bal voor. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Covaci rent richting de bal. Sartirana verovert de bal door een tackle van achteren. Sartirana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt González Soriano de bal. González Soriano schiet op doel. Sánchez Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sartirana passt de bal zonder na te denken. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covaci. Covaci krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Mäeorg de bal. Mäeorg speelt de bal door. Kochev geeft de bal voor. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gumienny speelt de bal door. Kochev is nu in balbezit. Kochev probeert naar een medespeler te passen. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Güntekiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi speelt de bal door. Kochev speelt de bal door. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... Güntekiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sartirana rent richting de bal. Sartirana passt de bal met de wreef. Nicodin speelt de bal door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Inworp. Nicodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sartirana geeft de bal voor. Klungelig pakt Stegaru de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Freis passt de bal in één keer door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi geeft een lange en hoge pass. Kochev is nu in balbezit. Kochev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 47%, FC Zarzew Łódź 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miedziaki Lubin - FC Zarzew Łódź 0:0

48e minuut.
González Soriano rent richting de bal. González Soriano passt de bal zonder na te denken. Drăgoi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Stegaru de bal. Stegaru schiet op doel. Sánchez Pérez bokst de bal weg. Daar is Covaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicodin is nu in balbezit. Nicodin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wołoszyn kopt de bal weg. Daar is Kochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicodin is nu in balbezit. Nicodin passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Drăgoi geeft de bal voor. Daar is Gumienny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sartirana met een sublieme pass. González Soriano rent richting de bal. González Soriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Taraday probeert naar een medespeler te passen. Boucard rent richting de bal. Boucard probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sartirana passt de bal met de wreef. Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin passt de bal in één keer door. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 47%, FC Zarzew Łódź 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miedziaki Lubin - FC Zarzew Łódź 0:0