Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motorek FC LKS Soła Kobiernice
xxx Tactiek moja
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Zbaraski heeft problemen om de bal te vangen. Aiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiana passt de bal zonder na te denken. Vitiello rent richting de bal. Vitiello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - LKS Soła Kobiernice 0:1

27e minuut.
Pachel heeft problemen om de bal te vangen. Pachel speelt de bal door. Vitiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitiello heeft problemen om de bal te vangen. Vitiello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Pachel rent richting de bal. Pachel passt de bal in één keer door. Vitiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitiello haalt uit met een fantastische trap. Putrycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - LKS Soła Kobiernice 0:2

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abreu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel geeft de bal voor. Luňák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Okoński rent richting de bal. Rosiewicz onderschept slim de pass. Daar is Pachel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachel geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - LKS Soła Kobiernice 0:3

37e minuut.
Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák passt de bal in één keer door. Vitiello rent richting de bal. Vitiello draait met de bal, schiet en ... Putrycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - LKS Soła Kobiernice 0:4

39e minuut.
Aiana speelt de bal door. Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Sluis speelt de bal door. Vitiello is nu in balbezit. Vitiello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
van der Sluis passt de bal met de wreef. Shavit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavit geeft een lange en hoge pass. Perišić rent richting de bal. Perišić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 67%, LKS Soła Kobiernice 33%.
Motorek FC - LKS Soła Kobiernice 0:4

51e minuut.
Changjin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szwarczewski met een snelle inworp. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea geeft een hoge lob. Ameli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perišić is nu in balbezit. Perišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - LKS Soła Kobiernice 1:4

63e minuut.
Shavit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luňák is nu in balbezit. Met opzet legt Mondfahrt zijn tegenspeler op de grond. Mondfahrt krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pandur geeft een hoge lob. Vitiello kopt de bal weg. Klungelig pakt Luňák de bal. Luňák draait met de bal, schiet en ... Kosgei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Abreu rent richting de bal. Shavit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abreu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pandur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kosgei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitiello rent richting de bal. Vitiello draait met de bal, schiet en ... Putrycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - LKS Soła Kobiernice 1:5

80e minuut.
Perišić kopt de bal weg. Mondfahrt geeft de bal voor. Rosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Perišić is nu in balbezit. Perišić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 48%, LKS Soła Kobiernice 52%.
Motorek FC - LKS Soła Kobiernice 1:5