Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Soła Kobiernice Motorek FC
moja Tactiek xxx
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. van der Sluis is nu in balbezit. van der Sluis geeft de bal voor. Mondfahrt heeft problemen om de bal te vangen. Mondfahrt schiet op doel. Ameli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Mondfahrt is nu in balbezit. Mondfahrt draait met de bal, schiet en ... Ameli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - Motorek FC 0:1

13e minuut.
Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Hoàng onderschept slim de pass. Bảo Hoàng passt de bal in één keer door. Mondfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondfahrt haalt uit met een fantastische trap. Ameli bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aiana probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mondfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondfahrt draait met de bal, schiet en ... Ameli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - Motorek FC 0:2

25e minuut.
Chojna is nu in balbezit. Chojna passt de bal in één keer door. Bảo Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Ameli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - Motorek FC 0:3

27e minuut.
Changjin verovert de bal door een tackle van achteren. Aiana probeert naar een medespeler te passen. Vitiello is nu in balbezit. Luňák is nu in balbezit. Luňák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Perišić probeert naar een medespeler te passen. van der Sluis rent richting de bal. van der Sluis passt de bal in één keer door. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Aiana de bal. Bảo Hoàng met een sublieme pass. Mondfahrt rent richting de bal. Mondfahrt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - Motorek FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Soła Kobiernice 52%, Motorek FC 48%.
LKS Soła Kobiernice - Motorek FC 0:4

48e minuut.
Ferrer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Abreu probeert de bal aan de voet te houden. Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Daar is Rajnič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Sluis rent richting de bal. van der Sluis passt de bal in één keer door. Luňák rent richting de bal. Luňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kosgei de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Changjin geeft een hoge lob. Luňák is nu in balbezit. Luňák passt de bal zonder na te denken. Vitiello is nu in balbezit. Vitiello haalt uit met een fantastische trap. Horwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Mondfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Changjin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mondfahrt raakt geblesseerd tijdens het duel. Bảo Hoàng zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - Motorek FC 0:5

70e minuut.
Luňák passt de bal in één keer door. Abreu speelt de bal door. Aiana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vitiello de bal. Vitiello draait met de bal, schiet en ... Horwat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bảo Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna passt de bal met de wreef. Mondfahrt heeft problemen om de bal te vangen. Mondfahrt haalt uit met een fantastische trap. Ameli bokst de bal weg.

79e minuut.
Abreu met een snelle inworp. Pachel rent richting de bal. Pachel geeft een lange en hoge pass. Aiana rent richting de bal. Aiana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Horwat bokst de bal weg. Horwat met een sublieme pass. Mondfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mondfahrt de bal. Mondfahrt draait met de bal, schiet en ... Ameli bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Pruchnicki de bal. Pruchnicki geeft een lange en hoge pass. Luňák rent richting de bal. Luňák schiet op doel. Horwat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - Motorek FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Soła Kobiernice 52%, Motorek FC 48%.
LKS Soła Kobiernice - Motorek FC 1:5