Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Oława Legia Oslo
SC Tactiek 442
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


24e minuut.
Van Gijseghem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lech geeft een hoge lob. Govou met een sublieme pass. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto haalt uit met een fantastische trap. Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Firlej speelt de bal door. Mann is nu in balbezit. Wasil begaat een overtreding. Wasil krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cortina met een sublieme pass. Firlej heeft problemen om de bal te vangen. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap. Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - Legia Oslo 0:1

35e minuut.
Holgate geeft een hoge lob. Pinello kopt de bal weg. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem passt de bal met de wreef. Gobetto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - Legia Oslo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 55%, Legia Oslo 45%.
KS Oława - Legia Oslo 0:2

46e minuut.
Firlej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olejnicki komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Castel speelt de bal door. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil passt de bal in één keer door. Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ceder met een sublieme pass. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil speelt de bal door. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki passt de bal met de wreef. Cofała rent richting de bal. Cofała haalt uit met een fantastische trap. Dinçtürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - Legia Oslo 1:2

75e minuut.
Ziemianin onderschept slim de pass. Castel is nu in balbezit. Ziemianin begaat een overtreding. Castel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Castel kan niet meer verder spelen. Kororia komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ignatescu passt de bal met de wreef. Ziemianin heeft problemen om de bal te vangen. Ziemianin geeft de bal voor. Lech rent richting de bal. Lech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Płosczuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Govou de bal. Govou verovert de bal door een tackle van achteren. Holgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgate geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - Legia Oslo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 43%, Legia Oslo 57%.
KS Oława - Legia Oslo 1:3