Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Oslo KS Oława
442 Tactiek SC
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Firlej rent richting de bal. Kondić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Firlej raakt geblesseerd tijdens het duel. Cofała neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dinçtürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - KS Oława 0:1

9e minuut.
Gobetto kopt de bal weg. Firlej heeft problemen om de bal te vangen. Kondić speelt de bal door. Lech rent richting de bal. Lech draait met de bal, schiet en ... Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Firlej rent richting de bal. Firlej passt de bal met de wreef. Cortina probeert naar een medespeler te passen. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil schiet op doel. Dinçtürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kondić bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej verovert de bal door een tackle van achteren. Firlej speelt de bal door. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - KS Oława 0:2

18e minuut.
Holgate rent richting de bal. Firlej speelt de bal door. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - KS Oława 0:3

32e minuut.
Kondić probeert naar een medespeler te passen. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lech de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cofała kopt de bal weg. Cortina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Firlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortina is nu in balbezit. Cortina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Holgate kopt de bal weg. Caso is nu in balbezit. Caso passt de bal met de wreef. Wasil rent richting de bal. Wasil draait met de bal, schiet en ... Dinçtürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Holgate verovert de bal door een tackle van achteren. Holgate passt de bal in één keer door. Płosczuk met een sublieme pass. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caso met een snelle inworp. Wasil probeert naar een medespeler te passen. Firlej is nu in balbezit. Firlej haalt uit met een fantastische trap. Dinçtürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 54%, KS Oława 46%.
Legia Oslo - KS Oława 0:3

54e minuut.
Caso speelt de bal door. Daar is Cofała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasil speelt de bal door. Firlej is nu in balbezit. Firlej draait met de bal, schiet en ... Dinçtürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Holgate probeert naar een medespeler te passen. Caso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caso met een sublieme pass. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dinçtürk speelt de bal door. Holgate kopt de bal weg. Klungelig pakt Parúas de bal. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto haalt uit met een fantastische trap. Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Castel speelt de bal door. Firlej is nu in balbezit. Firlej passt de bal in één keer door. Cofała is nu in balbezit. Cofała schiet op doel. Dinçtürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ceder verovert de bal door een tackle van achteren. Holgate is nu in balbezit. Holgate passt de bal met de wreef. Mann rent richting de bal. Mann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Juan met een harde bal richting middenveld. Holgate kopt de bal weg. Parúas controleert de bal met de borst. Lech rent richting de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap. Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Firlej probeert de bal met de borst te controleren. Castel bereikt de bal nog maar net als eerste. Castel passt de bal met de wreef. Daar is Wasil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 55%, KS Oława 45%.
Legia Oslo - KS Oława 0:3