Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legnica 2014 KS Polonia Pionki
3-5-2KB Tactiek Taktyka 2.7
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 46.9
redelijk Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


14e minuut.
Lembrechts heeft problemen om de bal te vangen. Estraviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Estraviz passt de bal in één keer door. Pestka is nu in balbezit. Pestka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Estraviz rent richting de bal. Estraviz passt de bal met de wreef. Sedoc rent richting de bal. Sedoc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bănescu probeert naar een medespeler te passen. Belnikolovski is nu in balbezit. Belnikolovski passt de bal met de wreef. Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kosznik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legnica 2014 46%, KS Polonia Pionki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Legnica 2014 - KS Polonia Pionki 0:0

56e minuut.
Grbović is nu in balbezit. Grbović geeft de bal voor. Daar is Gualdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdi geeft een hoge lob. Sakrajecki kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Nalot passt de bal met de wreef. Sępek is nu in balbezit. Sępek probeert naar een medespeler te passen. Belnikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belnikolovski passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Grbović is nu in balbezit. Sorbino onderschept slim de pass. Sorbino speelt de bal door. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bizzi speelt de bal door. Gualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdi passt de bal in één keer door. Korff is nu in balbezit. Korff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legnica 2014 47%, KS Polonia Pionki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Legnica 2014 - KS Polonia Pionki 0:0