Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Polonia Pionki FC Legnica 2014
Taktyka 2.7 Tactiek 3-5-2KB
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.2 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten adequate
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


19e minuut.
Zanchetto met een sublieme pass. Sępek rent richting de bal. Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek verovert de bal door een tackle van achteren. Sępek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Sępek de bal. Sępek passt de bal met de wreef. Hausweiler rent richting de bal. Korff is nu in balbezit. Korff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorbino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lembrechts probeert de bal met de borst te controleren. Betka rent richting de bal. Betka draait met de bal, schiet en ... Kosznik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Betka passt de bal met de wreef. Lembrechts is nu in balbezit. Zanchetto onderschept slim de pass. Dickgieser onderschept slim de pass. Dickgieser schiet op doel. Kosznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dickgieser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pestka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Pionki 44%, FC Legnica 2014 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Polonia Pionki - FC Legnica 2014 0:0

50e minuut.
Betka passt de bal met de wreef. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka is nu in balbezit. Pestka draait met de bal, schiet en ... Kosznik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polonia Pionki - FC Legnica 2014 1:0

59e minuut.
Bănescu is nu in balbezit. Bănescu met een sublieme pass. Betka probeert naar een medespeler te passen. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka schiet op doel. Kosznik bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Sorbino passt de bal zonder na te denken. Csupra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausweiler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hausweiler krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka onderschept slim de pass. Pestka schiet op doel. Kosznik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Zanchetto speelt de bal door. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pestka. Pestka krijgt een gele kaart. Nalot raakt geblesseerd tijdens het duel. Nalot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... Janek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Polonia Pionki - FC Legnica 2014 1:1

86e minuut.
Kosznik met een sublieme pass. Sakrajecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Belnikolovski de bal. Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc haalt uit met een fantastische trap. Kosznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Nalot geeft een hoge lob. Inworp. Sorbino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polonia Pionki - FC Legnica 2014 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Pionki 36%, FC Legnica 2014 64%.
KS Polonia Pionki - FC Legnica 2014 2:1