Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Soła Kobiernice Miedziaki Lubin
moja Tactiek asciutto
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.5 gemiddelde waardering 46.9
goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Wołoszyn met een snelle inworp. Sartirana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartirana passt de bal in één keer door. González Soriano rent richting de bal. González Soriano haalt uit met een fantastische trap. Ameli bokst de bal weg.

14e minuut.
Nicodin is nu in balbezit. Nicodin passt de bal met de wreef. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - Miedziaki Lubin 0:1

19e minuut.
Pachel neemt vlug de vrije trap. Luňák is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hałaczkiewicz ... Strafschop! Hałaczkiewicz krijgt een gele kaart. Luňák raakt geblesseerd tijdens het duel. Aiana kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Owczarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Aiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiana schiet op doel. Owczarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vitiello rent richting de bal. Vitiello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Soła Kobiernice - Miedziaki Lubin 1:1

33e minuut.
Klungelig pakt Pérez Ferre de bal. Pruchnicki probeert naar een medespeler te passen. Zbaraski rent richting de bal. Taraday verovert de bal door een tackle van achteren. Taraday geeft een lange en hoge pass. Ameli bokst de bal weg.

36e minuut.
Ameli trapt de bal weg. Sartirana kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pachel de bal onder controle te krijgen. González Soriano rent richting de bal. González Soriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Abreu geeft een hoge lob. Aiana heeft problemen om de bal te vangen. Aiana met een sublieme pass. Vitiello is nu in balbezit. Vitiello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Soła Kobiernice 59%, Miedziaki Lubin 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Soła Kobiernice - Miedziaki Lubin 1:1

53e minuut.
Maruda met de inworp. Taraday bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday passt de bal in één keer door. Sbaraglia rent richting de bal. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pandur. González Soriano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taraday neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. González Soriano probeert de bal aan de voet te houden. Nicodin is nu in balbezit. Nicodin geeft de bal voor. Ameli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Pachel is nu in balbezit. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Pachel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pachel krijgt een gele kaart. Hałaczkiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Changjin is nu in balbezit. Changjin passt de bal in één keer door. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaraglia haalt uit met een fantastische trap. Ameli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - Miedziaki Lubin 1:2

61e minuut.
Inworp. Pérez Ferre met de inworp. Sbaraglia is nu in balbezit. Sartirana is nu in balbezit. Sartirana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Klungelig pakt Luňák de bal. Wołoszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Wołoszyn geeft een lange en hoge pass. González Soriano is nu in balbezit. González Soriano schiet op doel. Ameli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
González Soriano kopt de bal weg. Sbaraglia heeft problemen om de bal te vangen. Rosiewicz is nu in balbezit. González Soriano onderschept slim de pass. González Soriano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wołoszyn heeft problemen om de bal te vangen. Wołoszyn geeft een lange en hoge pass. González Soriano is nu in balbezit. González Soriano draait met de bal, schiet en ... Ameli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wołoszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołoszyn geeft een lange en hoge pass. Nicodin kopt de bal weg. González Soriano is nu in balbezit. González Soriano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Vitiello probeert de bal met de borst te controleren. Aiana is nu in balbezit. Aiana passt de bal in één keer door. Pachel rent richting de bal. Pachel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Soła Kobiernice 60%, Miedziaki Lubin 40%.
LKS Soła Kobiernice - Miedziaki Lubin 1:2