Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motorek FC FC Zarzew Łódź
xxx Tactiek nAST
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 49
solide Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Radevich probeert naar een medespeler te passen. Gumienny heeft problemen om de bal te vangen. Gumienny met een sublieme pass. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Okoński geeft de bal voor. Mäeorg heeft problemen om de bal te vangen. Mäeorg passt de bal in één keer door. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Okoński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mondfahrt met een sublieme pass. Perišić rent richting de bal. Perišić haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - FC Zarzew Łódź 1:0

33e minuut.
Shavit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavit geeft een hoge lob. Radevich heeft problemen om de bal te vangen. Perišić rent richting de bal. Perišić passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mrkša passt de bal met de wreef. Grumezea rent richting de bal. Aguirrezabala probeert naar een medespeler te passen. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Putrycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg passt de bal met de wreef. Daar is Mondfahrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkša is nu in balbezit. Mrkša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Freis geeft de bal voor. Gumienny probeert naar een medespeler te passen. Kochev is nu in balbezit. Kochev geeft de bal voor. Daar is Kosgei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gumienny speelt de bal door. Mrkša rent richting de bal. Mrkša met een sublieme pass. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 58%, FC Zarzew Łódź 42%.
Motorek FC - FC Zarzew Łódź 1:0

62e minuut.
Gumienny is nu in balbezit. Gumienny speelt de bal door. Kochev met een sublieme pass. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motorek FC - FC Zarzew Łódź 1:1

65e minuut.
Okoński passt de bal zonder na te denken. Daar is Bảo Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covaci is nu in balbezit. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi met een sublieme pass. Mäeorg speelt de bal door. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mäeorg geeft een hoge lob. Daar is Rajnič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Putrycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - FC Zarzew Łódź 1:2

84e minuut.
Aguirrezabala rent richting de bal. van der Sluis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirrezabala maakt een afschuwelijke overtreding. Aguirrezabala krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mrkša speelt de bal door. Mondfahrt speelt de bal door. Freis bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić onderschept slim de pass. Perišić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 49%, FC Zarzew Łódź 51%.
Motorek FC - FC Zarzew Łódź 1:2