Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Oława KS Polonia Pionki
SC Tactiek Taktyka 2.7
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 46.2
uitstekend Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Klungelig pakt Sedoc de bal. Dickgieser rent richting de bal. Parúas met een sublieme pass. Dickgieser rent richting de bal. Dickgieser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caso met een snelle inworp. Wasil is nu in balbezit. Wasil geeft een hoge lob. Firlej krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dobbelaer onderschept slim de pass. Cortina is nu in balbezit. Cortina geeft een lange en hoge pass. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała draait met de bal, schiet en ... Janek bokst de bal weg.

26e minuut.
Caso is nu in balbezit. Betka verovert de bal door een tackle van achteren. Betka passt de bal met de wreef. Sedoc rent richting de bal. Sedoc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wasil rent richting de bal. Wasil passt de bal met de wreef. Castel met een sublieme pass. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 60%, KS Polonia Pionki 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Oława - KS Polonia Pionki 0:0

71e minuut.
Lembrechts rent richting de bal. Govou begaat een overtreding. Lembrechts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bănescu met een snel genomen vrije trap. Sedoc springt en kopt de bal. Juan bokst de bal weg.

78e minuut.
Csupra met de inworp. Belnikolovski met een sublieme pass. Castel is nu in balbezit. Dickgieser onderschept slim de pass. Dickgieser draait met de bal, schiet en ... Juan bokst de bal weg.

83e minuut.
Govou met een sublieme pass. Caso rent richting de bal. Caso speelt de bal door. Wasil is nu in balbezit. Wasil haalt uit met een fantastische trap. Janek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wasil speelt de bal door. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - KS Polonia Pionki 1:0

85e minuut.
Cofała speelt de bal door. Klungelig pakt Caso de bal. Lembrechts begaat een overtreding. Lembrechts krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 60%, KS Polonia Pionki 40%.
KS Oława - KS Polonia Pionki 1:0