Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Oslo FC Legnica 2014
442 Tactiek 3-5-2KB
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten good
very good Passen very good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Płosczuk met een sublieme pass. Lech is nu in balbezit. Gualdi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gualdi krijgt een gele kaart. Lech raakt geblesseerd tijdens het duel. Kondić met een snel genomen vrije trap. Lech krijgt zijn hoofd ertegen. Kosznik bokst de bal weg.

9e minuut.
Sępek onderschept slim de pass. Sępek geeft een hoge lob. Sakrajecki kopt de bal weg. Korff is nu in balbezit. Korff haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dinçtürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Van Gijseghem probeert naar een medespeler te passen. Lech is nu in balbezit. Bizzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lech raakt geblesseerd tijdens het duel. Holgate neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - FC Legnica 2014 1:0

26e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bizzi. Lech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kondić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lech krijgt zijn hoofd ertegen. Kosznik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Holgate probeert naar een medespeler te passen. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech passt de bal zonder na te denken. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Holgate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loreto komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Gobetto onderschept slim de pass. Nalot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gobetto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gobetto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - FC Legnica 2014 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 53%, FC Legnica 2014 47%.
Legia Oslo - FC Legnica 2014 2:0

64e minuut.
Bizzi probeert naar een medespeler te passen. Gualdi rent richting de bal. Gualdi speelt de bal door. Klungelig pakt Korff de bal. Korff geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - FC Legnica 2014 2:1

64e minuut.
Lech speelt de bal door. Daar is Gobetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakrajecki is nu in balbezit. Gobetto verovert de bal door een tackle van achteren. Gobetto geeft een lange en hoge pass. Kosznik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdi probeert naar een medespeler te passen. Hausweiler met een sublieme pass. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Oslo - FC Legnica 2014 2:2

74e minuut.
Grbović rent richting de bal. Met opzet legt Loreto zijn tegenspeler op de grond. Grbović raakt geblesseerd tijdens het duel. Bizzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sakrajecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Dinçtürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Sakrajecki de bal onder controle te krijgen. Ziemianin rent richting de bal. Korff maakt een afschuwelijke overtreding. Korff is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ziemianin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ziemianin kan niet meer verder spelen. Espinosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 69%, FC Legnica 2014 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legia Oslo - FC Legnica 2014 2:2