Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legnica 2014 Legia Oslo
3-5-2KB Tactiek 442
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Korff probeert naar een medespeler te passen. Hausweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausweiler passt de bal in één keer door. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu speelt de bal door. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap. Dinçtürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legnica 2014 - Legia Oslo 1:0

12e minuut.
Ziemianin onderschept slim de pass. Ziemianin geeft een hoge lob. Mięcławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto onderschept slim de pass. Gobetto schiet op doel. Kosznik bokst de bal weg.

15e minuut.
Lech rent richting de bal. Lech passt de bal met de wreef. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem geeft de bal voor. Gobetto maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mięcławek is nu in balbezit. Mięcławek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Mann probeert naar een medespeler te passen. Lech rent richting de bal. Mięcławek is nu in balbezit. Lech verovert de bal door een tackle van achteren. Lech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu geeft de bal voor. Daar is Mięcławek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech verovert de bal door een tackle van achteren. Lech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Legnica 2014 - Legia Oslo 1:1

42e minuut.
Sępek probeert naar een medespeler te passen. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ignatescu. Grbović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grbović kan niet meer verder spelen. Zanchetto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legnica 2014 58%, Legia Oslo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Legnica 2014 - Legia Oslo 1:1

48e minuut.
Gobetto rent richting de bal. Gobetto passt de bal met de wreef. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mięcławek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Holgate heeft problemen om de bal te vangen. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dinçtürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Lech onderschept slim de pass. Lech passt de bal met de wreef. Nalot is nu in balbezit. Gobetto verovert de bal door een tackle van achteren. Gobetto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Mann geeft een lange en hoge pass. Lech heeft problemen om de bal te vangen. Genil rent richting de bal. Lech onderschept slim de pass. Lech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legnica 2014 - Legia Oslo 1:2

76e minuut.
Inworp. Gualdi met een snelle inworp. Hausweiler geeft een lange en hoge pass. Sakrajecki springt en kopt de bal. Dinçtürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mięcławek is nu in balbezit. Holgate verovert de bal door een tackle van achteren. Holgate geeft een hoge lob. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legnica 2014 58%, Legia Oslo 42%.
FC Legnica 2014 - Legia Oslo 1:2