Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Soła Kobiernice FC Zarzew Łódź
moja Tactiek nAST
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten redelijk
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


11e minuut.
Zbaraski verovert de bal door een tackle van achteren. Boucard is nu in balbezit. Boucard geeft de bal voor. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... Ameli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Changjin geeft de bal voor. Inworp. Radevich met de inworp. Kochev geeft de bal voor. Konowalczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Radevich geeft de bal voor. Konowalczyk rent richting de bal. Rosiewicz met een sublieme pass. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pruchnicki geeft de bal voor. Radevich geeft een hoge lob. Daar is Rosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Abreu rent richting de bal. Mrkša verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkša geeft de bal voor. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Soła Kobiernice 62%, FC Zarzew Łódź 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Soła Kobiernice - FC Zarzew Łódź 0:0

54e minuut.
Changjin geeft een lange en hoge pass. Aiana probeert naar een medespeler te passen. Vitiello rent richting de bal. Vitiello heeft problemen om de bal te vangen. Vitiello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mrkša probeert naar een medespeler te passen. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny passt de bal in één keer door. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Pandur met de inworp. Abreu geeft een lange en hoge pass. Vitiello kan de bal niet met de borst controleren. Aiana is nu in balbezit. Aiana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pachel is nu in balbezit. Pachel passt de bal met de wreef. Vitiello rent richting de bal. Vitiello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - FC Zarzew Łódź 1:0

86e minuut.
Mäeorg geeft een hoge lob. Konowalczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Changjin de bal. Gumienny rent richting de bal. Gumienny haalt uit met een fantastische trap. Ameli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kochev is nu in balbezit. Pruchnicki onderschept slim de pass. Pruchnicki probeert naar een medespeler te passen. Vitiello is nu in balbezit. Vitiello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gumienny passt de bal zonder na te denken. Zbaraski speelt de bal door. Vitiello rent richting de bal. Vitiello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - FC Zarzew Łódź 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Soła Kobiernice 42%, FC Zarzew Łódź 58%.
LKS Soła Kobiernice - FC Zarzew Łódź 2:0