Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziaki Lubin Legia Oslo
asciutto Tactiek 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Taraday kan de bal niet met de borst controleren. Loreto geeft een lange en hoge pass. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto draait met de bal, schiet en ... Güntekiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - Legia Oslo 0:1

3e minuut.
Espinosa probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nicodin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pérez Ferre is nu in balbezit. Pérez Ferre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miedziaki Lubin - Legia Oslo 1:1

10e minuut.
Maruda geeft de bal voor. Gobetto probeert de bal aan de voet te houden. Kondić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondić geeft een lange en hoge pass. Lech springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hałaczkiewicz geeft een lange en hoge pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanović rent richting de bal. Osmanović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Nicodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sartirana rent richting de bal. Sartirana met een sublieme pass. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Taraday geeft een hoge lob. Enescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Nicodin de bal. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
González Soriano rent richting de bal. Kondić is nu in balbezit. Osmanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osmanović krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Taraday passt de bal zonder na te denken. Kondić probeert naar een medespeler te passen. Mann is nu in balbezit. Mann geeft een lange en hoge pass. Gobetto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Osmanović passt de bal met de wreef. Pérez Ferre bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ferre passt de bal in één keer door. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Van Gijseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gijseghem geeft een lange en hoge pass. Gobetto rent richting de bal. Gobetto draait met de bal, schiet en ... Güntekiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - Legia Oslo 1:2

42e minuut.
Klungelig pakt Pérez Ferre de bal. Pérez Ferre passt de bal zonder na te denken. Osmanović rent richting de bal. Osmanović schiet op doel. Dinçtürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 56%, Legia Oslo 44%.
Miedziaki Lubin - Legia Oslo 1:2

57e minuut.
Pérez Ferre onderschept slim de pass. Pérez Ferre probeert naar een medespeler te passen. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. Dinçtürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miedziaki Lubin - Legia Oslo 2:2

63e minuut.
Gobetto verovert de bal door een tackle van achteren. Gobetto geeft een lange en hoge pass. Daar is Hałaczkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech rent richting de bal. Lech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Osmanović de bal. Osmanović passt de bal met de wreef. González Soriano rent richting de bal. González Soriano haalt uit met een fantastische trap. Dinçtürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - Legia Oslo 3:2

66e minuut.
Gobetto passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Ferre met een snelle inworp. Taraday rent richting de bal. Taraday geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dinçtürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - Legia Oslo 4:2

75e minuut.
Osmanović rent richting de bal. Ignatescu met een sublieme pass. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Enescu geeft de bal voor. Gobetto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Costache de bal onder controle te krijgen. Lech rent richting de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Costache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kondić kopt de bal weg. Klungelig pakt Lech de bal. Lech draait met de bal, schiet en ... Güntekiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 53%, Legia Oslo 47%.
Miedziaki Lubin - Legia Oslo 4:2