Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Oslo Miedziaki Lubin
442 Tactiek asciutto
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 49.6
very good Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Taraday geeft een hoge lob. Ziemianin kopt de bal weg. Sartirana met een sublieme pass. González Soriano is nu in balbezit. González Soriano draait met de bal, schiet en ... Dinçtürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Van Gijseghem passt de bal met de wreef. Lech is nu in balbezit. Hałaczkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hałaczkiewicz krijgt een gele kaart. Lech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lech legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Güntekiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Taraday kopt de bal weg. Kondić met een sublieme pass. Daar is Płosczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płosczuk geeft een hoge lob. Gobetto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Nicodin onderschept slim de pass. Nicodin passt de bal met de wreef. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ziemianin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Taraday kopt de bal weg. González Soriano is nu in balbezit. González Soriano speelt de bal door. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Van Gijseghem met een sublieme pass. Holgate is nu in balbezit. Holgate passt de bal met de wreef. Daar is Lech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech schiet op doel. Güntekiner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gobetto rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Holgate de bal. Holgate passt de bal in één keer door. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap. Güntekiner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Mann is nu in balbezit. Pérez Ferre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Ferre krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ignatescu onderschept slim de pass. Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Lech rent richting de bal. Lech schiet op doel. Güntekiner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 50%, Miedziaki Lubin 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legia Oslo - Miedziaki Lubin 0:0

57e minuut.
Pérez Ferre is nu in balbezit. Pérez Ferre passt de bal zonder na te denken. González Soriano rent richting de bal. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - Miedziaki Lubin 0:1

59e minuut.
Hałaczkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałaczkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sartirana met een sublieme pass. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Van Gijseghem geeft een hoge lob. Lech is nu in balbezit. Hałaczkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holgate neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Güntekiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Oslo - Miedziaki Lubin 1:1

71e minuut.
Ziemianin speelt de bal door. Daar is Sartirana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sartirana passt de bal in één keer door. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dinçtürk trapt de bal weg. Daar is Maruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann geeft een lange en hoge pass. Lech kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Płosczuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sartirana rent richting de bal. Sartirana geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Ferre met de inworp. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Enescu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano draait met de bal, schiet en ... Dinçtürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - Miedziaki Lubin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 55%, Miedziaki Lubin 45%.
Legia Oslo - Miedziaki Lubin 1:2