Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Polonia Pionki FC Zarzew Łódź
Taktyka 2.7 Tactiek nAST
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten average
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Wysocki is nu in balbezit. Bănescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sedoc de bal. Dickgieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickgieser haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sorbino met een snelle inworp. Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Betka probeert naar een medespeler te passen. Dickgieser rent richting de bal. Dickgieser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts met een sublieme pass. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Aguirrezabala is nu in balbezit. Sedoc verovert de bal door een tackle van achteren. Sedoc passt de bal met de wreef. Dickgieser rent richting de bal. Dickgieser haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Mäeorg probeert de bal aan de voet te houden. Belnikolovski rent richting de bal. Belnikolovski met een sublieme pass. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Radevich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konowalczyk de bal. Bănescu begaat een overtreding. Bănescu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dickgieser rent richting de bal. Dickgieser haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gumienny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dickgieser is nu in balbezit. Dickgieser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aguirrezabala rent richting de bal. Sedoc onderschept slim de pass. Covaci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Covaci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Pionki 36%, FC Zarzew Łódź 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Polonia Pionki - FC Zarzew Łódź 0:0

48e minuut.
Lembrechts geeft de bal voor. Sedoc is nu in balbezit. Freis verovert de bal door een tackle van achteren. Dickgieser verovert de bal door een tackle van achteren. Dickgieser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Csupra passt de bal met de wreef. Aguirrezabala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc heeft problemen om de bal te vangen. Sedoc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Daar is Csupra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csupra speelt de bal door. Belnikolovski speelt de bal door. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Betka met een sublieme pass. Lembrechts heeft problemen om de bal te vangen. Lembrechts passt de bal met de wreef. Dickgieser rent richting de bal. Dickgieser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Drăgoi geeft een hoge lob. Inworp. Belnikolovski met de inworp. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gumienny speelt de bal door. Belnikolovski is nu in balbezit. Belnikolovski passt de bal met de wreef. Dickgieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickgieser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sánchez Pérez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Pionki 28%, FC Zarzew Łódź 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Polonia Pionki - FC Zarzew Łódź 0:0