Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Oława LKS Soła Kobiernice
SC Tactiek moja
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 45
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil passt de bal met de wreef. Cofała rent richting de bal. Cofała haalt uit met een fantastische trap. Ameli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - LKS Soła Kobiernice 1:0

12e minuut.
Caso rent richting de bal. Caso passt de bal met de wreef. Wasil is nu in balbezit. Wasil schiet op doel. Ameli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - LKS Soła Kobiernice 2:0

23e minuut.
Pinello passt de bal zonder na te denken. Castel heeft problemen om de bal te vangen. Castel passt de bal in één keer door. Cofała rent richting de bal. Cofała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Firlej is nu in balbezit. Pachel verovert de bal door een tackle van achteren. Pachel passt de bal met de wreef. Vitiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitiello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pinello rent richting de bal. Pachel verovert de bal door een tackle van achteren. Pachel met een sublieme pass. Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Castel passt de bal zonder na te denken. Cofała rent richting de bal. Cofała passt de bal in één keer door. Wasil rent richting de bal. Wasil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cofała kopt de bal weg. Luňák is nu in balbezit. Firlej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luňák raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Luňák kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 52%, LKS Soła Kobiernice 48%.
KS Oława - LKS Soła Kobiernice 2:0

50e minuut.
Caso probeert naar een medespeler te passen. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała passt de bal met de wreef. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wasil kopt de bal weg. Pachel is nu in balbezit. Firlej begaat een overtreding. Pachel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Caso is nu in balbezit. Caso probeert naar een medespeler te passen. Wasil rent richting de bal. Wasil schiet op doel. Changjin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ameli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pinello met een sublieme pass. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Changjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała verovert de bal door een tackle van achteren. Cofała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Pinello de bal onder controle te krijgen. Pinello met een sublieme pass. Castel probeert naar een medespeler te passen. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała haalt uit met een fantastische trap. Ameli bokst de bal weg.

89e minuut.
Cortina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wasil heeft problemen om de bal te vangen. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Changjin de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 49%, LKS Soła Kobiernice 51%.
KS Oława - LKS Soła Kobiernice 2:0