Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motorek FC FC Legnica 2014
xxx Tactiek 3-5-2KB
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 49.6
good Schieten good
solid Passen excellent
adequate Verdedigen solid


21e minuut.
Grbović met een sublieme pass. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek met een sublieme pass. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - FC Legnica 2014 0:1

35e minuut.
Sakrajecki passt de bal zonder na te denken. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genil. Genil krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bizzi kopt de bal weg. Sępek rent richting de bal. Sępek geeft een hoge lob. Sakrajecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Putrycz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 48%, FC Legnica 2014 52%.
Motorek FC - FC Legnica 2014 0:1

48e minuut.
Pater met de inworp. Mondfahrt rent richting de bal. Mondfahrt geeft een lange en hoge pass. Chojna heeft problemen om de bal te vangen. Chojna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kosgei geeft een hoge lob. Genil kopt de bal weg. Grumezea rent richting de bal. Grumezea geeft de bal voor. Chojna springt en kopt de bal. Kosznik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 48%, FC Legnica 2014 52%.
Motorek FC - FC Legnica 2014 0:1