Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legnica 2014 Motorek FC
3-5-2KB Tactiek xxx
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 48
adequate Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Chojna rent richting de bal. Chojna passt de bal met de wreef. Mondfahrt rent richting de bal. Mondfahrt schiet op doel. Kosznik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legnica 2014 - Motorek FC 0:1

39e minuut.
Gualdi probeert naar een medespeler te passen. Ferrer geeft een hoge lob. Mondfahrt is nu in balbezit. Mondfahrt schiet op doel. Kosznik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legnica 2014 - Motorek FC 0:2

45e minuut.
Genil rent richting de bal. Mondfahrt onderschept slim de pass. Mięcławek rent richting de bal. Mondfahrt verovert de bal door een tackle van achteren. Mondfahrt schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legnica 2014 55%, Motorek FC 45%.
FC Legnica 2014 - Motorek FC 0:2

48e minuut.
Gualdi passt de bal zonder na te denken. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović passt de bal zonder na te denken. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... Horwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Shavit met een sublieme pass. Chojna is nu in balbezit. Chojna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mondfahrt de bal. Mondfahrt schiet op doel. Kosznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mięcławek de bal. Mondfahrt is nu in balbezit. Mondfahrt schiet op doel. Kosznik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Shavit speelt de bal door. Mondfahrt is nu in balbezit. Grbović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grbović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legnica 2014 53%, Motorek FC 47%.
FC Legnica 2014 - Motorek FC 0:2