Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Polonia Pionki Miedziaki Lubin
Taktyka 2.7 Tactiek asciutto
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 49
solid Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Taraday met een sublieme pass. Estraviz probeert naar een medespeler te passen. Dickgieser rent richting de bal. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sartirana passt de bal zonder na te denken. Nicodin is nu in balbezit. Csupra onderschept slim de pass. González Soriano verovert de bal door een tackle van achteren. González Soriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Csupra geeft een hoge lob. Taraday controleert de bal met de borst. Dickgieser begaat een overtreding. Dickgieser krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Sedoc onderschept slim de pass. Sedoc passt de bal in één keer door. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sartirana probeert naar een medespeler te passen. Taraday met een sublieme pass. Wysocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanović schiet op doel. Janek bokst de bal weg.

37e minuut.
González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartirana is nu in balbezit. Sartirana passt de bal in één keer door. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Janek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Pionki 41%, Miedziaki Lubin 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Polonia Pionki - Miedziaki Lubin 0:0

48e minuut.
Sorbino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pérez Ferre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel. Janek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González Soriano is nu in balbezit. González Soriano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polonia Pionki - Miedziaki Lubin 0:1

53e minuut.
Csupra bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Belnikolovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Belnikolovski is nu in balbezit. Belnikolovski geeft een hoge lob. Dickgieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickgieser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Taraday speelt de bal door. Sartirana geeft een lange en hoge pass. González Soriano rent richting de bal. González Soriano haalt uit met een fantastische trap. Janek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polonia Pionki - Miedziaki Lubin 0:2

72e minuut.
Nicodin passt de bal in één keer door. Pérez Ferre probeert naar een medespeler te passen. González Soriano rent richting de bal. González Soriano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polonia Pionki - Miedziaki Lubin 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Pionki 48%, Miedziaki Lubin 52%.
KS Polonia Pionki - Miedziaki Lubin 0:3