Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legnica 2014 LKS Soła Kobiernice
3-5-2KB Tactiek moja
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Gualdi met een sublieme pass. Genil met een sublieme pass. Bizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák onderschept slim de pass. Luňák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hausweiler probeert naar een medespeler te passen. Gualdi rent richting de bal. Gualdi passt de bal met de wreef. Korff is nu in balbezit. Korff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sakrajecki kopt de bal weg. Korff is nu in balbezit. Rosiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rosiewicz krijgt een gele kaart. Korff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hausweiler komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ameli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff met een sublieme pass. Hausweiler rent richting de bal. Hausweiler geeft een lange en hoge pass. Sakrajecki springt en kopt de bal. Ameli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Genil geeft een hoge lob. Inworp. Abreu met een snelle inworp. Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel geeft de bal voor. Kosznik bokst de bal weg.

27e minuut.
Korff rent richting de bal. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korff krijgt een gele kaart. Abreu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legnica 2014 52%, LKS Soła Kobiernice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Legnica 2014 - LKS Soła Kobiernice 0:0

52e minuut.
Pandur kopt de bal weg. Luňák is nu in balbezit. Luňák passt de bal zonder na te denken. Vitiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitiello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Luňák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

54e minuut.
Pachel passt de bal zonder na te denken. Bizzi probeert de bal aan de voet te houden. Vitiello is nu in balbezit. Vitiello draait met de bal, schiet en ... Kosznik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legnica 2014 - LKS Soła Kobiernice 0:1

76e minuut.
Bizzi heeft problemen om de bal te vangen. Bizzi geeft een lange en hoge pass. Changjin heeft problemen om de bal te vangen. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Legnica 2014 - LKS Soła Kobiernice 1:1

86e minuut.
Ameli trapt de bal weg van het doel. Bizzi heeft problemen om de bal te vangen. Vitiello is nu in balbezit. Vitiello draait met de bal, schiet en ... Mięcławek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legnica 2014 39%, LKS Soła Kobiernice 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Legnica 2014 - LKS Soła Kobiernice 1:1