Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Soła Kobiernice FC Legnica 2014
moja Tactiek 3-5-2KB
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 48.1
solide Schieten goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Grbović met een sublieme pass. Pachel rent richting de bal. Bizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel verovert de bal door een tackle van achteren. Pachel haalt uit met een fantastische trap. Kosznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Soła Kobiernice - FC Legnica 2014 1:0

20e minuut.
Gualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdi geeft de bal voor. Sępek kopt de bal weg. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Soła Kobiernice - FC Legnica 2014 1:1

21e minuut.
Sakrajecki probeert de bal aan de voet te houden. Pachel rent richting de bal. Pachel passt de bal in één keer door. Vitiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitiello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Genil heeft problemen om de bal te vangen. Genil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pandur de bal. Korff is nu in balbezit. Korff haalt uit met een fantastische trap. Ameli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Changjin is nu in balbezit. Sakrajecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Genil kopt de bal weg. Daar is Aiana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grbović is nu in balbezit. Grbović geeft een lange en hoge pass. Korff springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gualdi is nu in balbezit. Gualdi geeft een hoge lob. Rosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák is nu in balbezit. Luňák passt de bal zonder na te denken. Vitiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitiello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pruchnicki is nu in balbezit. Korff verovert de bal door een tackle van achteren. Korff probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vitiello draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mięcławek de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abreu neemt de hoekschop. Vitiello springt en kopt de bal. Kosznik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Soła Kobiernice 51%, FC Legnica 2014 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Soła Kobiernice - FC Legnica 2014 1:1

47e minuut.
Aiana neemt vlug de vrije trap. Vitiello kopt de bal weg. Mięcławek rent richting de bal. Luňák verovert de bal door een tackle van achteren. Luňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Aiana heeft problemen om de bal te vangen. Zanchetto is nu in balbezit. Zanchetto passt de bal in één keer door. Korff is nu in balbezit. Korff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Grbović verovert de bal door een tackle van achteren. Grbović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosiewicz de bal. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Aiana verovert de bal door een tackle van achteren. Grbović onderschept slim de pass. Grbović passt de bal met de wreef. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff draait met de bal, schiet en ... Ameli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zbaraski met de inworp. Aiana met een sublieme pass. Pachel geeft een hoge lob. Vitiello springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grbović geeft een lange en hoge pass. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Changjin begaat een overtreding. Changjin krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gualdi geeft een hoge lob. Aiana is nu in balbezit. Sępek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sępek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Nalot geeft de bal voor. Inworp. Zbaraski met een snelle inworp. Aiana heeft problemen om de bal te vangen. Aiana geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Genil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korff de bal. Pachel rent richting de bal. Korff verovert de bal door een tackle van achteren. Korff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pruchnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruchnicki geeft de bal voor. Bizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel onderschept slim de pass. Pachel probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Soła Kobiernice 41%, FC Legnica 2014 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Soła Kobiernice - FC Legnica 2014 1:1