Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Oława Motorek FC
SC Tactiek xxx
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 44.2
formidabel Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Daar is Wasil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castel rent richting de bal. Castel passt de bal zonder na te denken. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
van der Sluis speelt de bal door. Chojna is nu in balbezit. Chojna speelt de bal door. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng schiet op doel. Juan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Firlej probeert naar een medespeler te passen. Cortina rent richting de bal. Cortina passt de bal met de wreef. Firlej rent richting de bal. Firlej geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Caso speelt de bal door. Wasil rent richting de bal. Wasil probeert naar een medespeler te passen. Cofała is nu in balbezit. Cofała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - Motorek FC 1:0

24e minuut.
Govou geeft de bal voor. van der Sluis probeert de bal met de borst te controleren. Firlej is nu in balbezit. van der Sluis onderschept slim de pass. van der Sluis draait met de bal, schiet en ... Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pinello geeft een lange en hoge pass. Firlej rent richting de bal. Firlej passt de bal zonder na te denken. Wasil rent richting de bal. Wasil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - Motorek FC 2:0

37e minuut.
Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina geeft een lange en hoge pass. Caso probeert naar een medespeler te passen. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 38%, Motorek FC 62%.
KS Oława - Motorek FC 2:0

47e minuut.
Kosgei geeft een lange en hoge pass. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceder begaat een overtreding. Ceder krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Castel probeert naar een medespeler te passen. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej passt de bal met de wreef. Wasil rent richting de bal. Wasil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wasil probeert naar een medespeler te passen. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej probeert naar een medespeler te passen. Cofała is nu in balbezit. Cofała haalt uit met een fantastische trap. Putrycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Cofała is nu in balbezit. Cofała passt de bal zonder na te denken. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina geeft de bal voor. Rajnič onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - Motorek FC 3:0

73e minuut.
Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea passt de bal in één keer door. Chojna rent richting de bal. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Govou geeft een lange en hoge pass. Cofała is nu in balbezit. Mondfahrt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mondfahrt krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ceder onderschept slim de pass. Ceder geeft de bal voor. van der Sluis met een sublieme pass. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cortina is nu in balbezit. Cortina probeert naar een medespeler te passen. Caso probeert naar een medespeler te passen. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil haalt uit met een fantastische trap. Putrycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Chojna kopt de bal weg. Klungelig pakt Caso de bal. Caso met een sublieme pass. Cofała is nu in balbezit. Cofała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - Motorek FC 4:0

87e minuut.
Firlej passt de bal in één keer door. Cortina is nu in balbezit. Cortina met een sublieme pass. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 44%, Motorek FC 56%.
KS Oława - Motorek FC 4:0