Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motorek FC KS Oława
xxx Tactiek SC
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Shavit met een sublieme pass. Chojna heeft problemen om de bal te vangen. Chojna geeft de bal voor. Mondfahrt maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Parúas de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chojna rent richting de bal. Chojna met een sublieme pass. Ceder onderschept slim de pass. Mondfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondfahrt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - KS Oława 1:0

16e minuut.
Bảo Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina passt de bal zonder na te denken. Caso is nu in balbezit. Caso geeft een hoge lob. Horwat bokst de bal weg.

18e minuut.
van der Sluis controleert de bal met de borst. Castel rent richting de bal. Firlej is nu in balbezit. Firlej haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shavit de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wasil passt de bal zonder na te denken. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina met een sublieme pass. Firlej is nu in balbezit. Firlej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Wasil de bal. Wasil passt de bal in één keer door. Cortina met een sublieme pass. Cofała rent richting de bal. Cofała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motorek FC - KS Oława 1:1

40e minuut.
Wasil passt de bal met de wreef. Govou rent richting de bal. Bảo Hoàng met een sublieme pass. Mondfahrt is nu in balbezit. Mondfahrt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej passt de bal in één keer door. Castel met een sublieme pass. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 60%, KS Oława 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motorek FC - KS Oława 1:1

76e minuut.
Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft de bal voor. Cortina speelt de bal door. Cofała heeft problemen om de bal te vangen. Cofała haalt uit met een fantastische trap. Horwat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Perišić onderschept slim de pass. Bảo Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Hoàng passt de bal in één keer door. Mondfahrt is nu in balbezit. Mondfahrt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Castel speelt de bal door. Wasil met een sublieme pass. Cortina met een sublieme pass. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - KS Oława 1:2

88e minuut.
Govou speelt de bal door. Caso is nu in balbezit. Caso met een sublieme pass. Wasil rent richting de bal. Wasil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 51%, KS Oława 49%.
Motorek FC - KS Oława 1:2