Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziaki Lubin KS Oława
asciutto Tactiek SC
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
7 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 52.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Sartirana met een sublieme pass. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Govou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Govou krijgt een gele kaart. González Soriano raakt geblesseerd tijdens het duel. Taraday wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Firlej is nu in balbezit. Firlej passt de bal zonder na te denken. Cofała rent richting de bal. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Cortina met een sublieme pass. Sartirana is nu in balbezit. Cofała begaat een overtreding. Cofała krijgt een gele kaart. Sartirana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Firlej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taraday. Firlej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinello met een snel genomen vrije trap. Wasil rent richting de bal. Cofała is nu in balbezit. Cofała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Güntekiner trapt de bal weg van het doel. Castel kopt de bal weg. Cofała heeft problemen om de bal te vangen. Cofała haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Hałaczkiewicz de bal onder controle te krijgen. Sartirana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartirana speelt de bal door. Parúas is nu in balbezit. González Soriano verovert de bal door een tackle van achteren. Juan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Wasil rent richting de bal. Sartirana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wasil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Govou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Maruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cofała is nu in balbezit. Firlej rent richting de bal. Firlej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cortina met een snelle inworp. Firlej probeert naar een medespeler te passen. Cofała rent richting de bal. Cofała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - KS Oława 0:1

30e minuut.
Cortina is nu in balbezit. Cortina passt de bal met de wreef. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej rent richting de bal. Firlej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cortina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej passt de bal in één keer door. Cofała rent richting de bal. Cofała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - KS Oława 0:2

43e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina geeft een lange en hoge pass. Taraday kan de bal niet met de borst controleren. Firlej rent richting de bal. Firlej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil draait met de bal, schiet en ... Güntekiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - KS Oława 0:3

44e minuut.
González Soriano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caso is nu in balbezit. Caso probeert naar een medespeler te passen. Wasil rent richting de bal. Wasil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 60%, KS Oława 40%.
Miedziaki Lubin - KS Oława 0:3

54e minuut.
Firlej passt de bal zonder na te denken. Hałaczkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil onderschept slim de pass. Wasil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Firlej rent richting de bal. Firlej schiet op doel. Güntekiner bokst de bal weg.

56e minuut.
Cofała met een sublieme pass. González Soriano rent richting de bal. González Soriano passt de bal in één keer door. Osmanović rent richting de bal. Osmanović schiet op doel. Juan bokst de bal weg.

58e minuut.
Firlej speelt de bal door. Cofała rent richting de bal. Sartirana begaat een overtreding. Sartirana krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Castel passt de bal zonder na te denken. Wasil is nu in balbezit. Sartirana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sartirana krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Caso speelt de bal door. Wasil rent richting de bal. Wasil passt de bal met de wreef. Cofała rent richting de bal. Cofała draait met de bal, schiet en ... Güntekiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Castel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kororia komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kororia is nu in balbezit. Wasil probeert naar een medespeler te passen. Caso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
González Soriano geeft een hoge lob. Ceder controleert de bal met de borst. Kororia rent richting de bal. González Soriano verovert de bal door een tackle van achteren. González Soriano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 56%, KS Oława 44%.
Miedziaki Lubin - KS Oława 0:3