Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zarzew Łódź FC Legnica 2014
nAST Tactiek 3-5-2KB
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Bizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkša verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkša met een sublieme pass. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... Kosznik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Boucard rent richting de bal. Radevich rent richting de bal. Gualdi is nu in balbezit. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - FC Legnica 2014 0:1

29e minuut.
Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny passt de bal zonder na te denken. Kochev is nu in balbezit. Kochev geeft een hoge lob. Konowalczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Kosznik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hausweiler speelt de bal door. Korff rent richting de bal. Korff probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zarzew Łódź 45%, FC Legnica 2014 55%.
FC Zarzew Łódź - FC Legnica 2014 0:1

47e minuut.
Konowalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mięcławek rent richting de bal. Mięcławek passt de bal zonder na te denken. Genil bereikt de bal nog maar net als eerste. Genil geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Sępek passt de bal zonder na te denken. Korff rent richting de bal. Boucard bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff onderschept slim de pass. Korff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sępek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korff rent richting de bal. Korff schiet op doel. Sánchez Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Kochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochev geeft een hoge lob. Mięcławek probeert de bal met de borst te controleren. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Drăgoi met een sublieme pass. Aguirrezabala heeft problemen om de bal te vangen. Sępek speelt de bal door. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg geeft een hoge lob. Gumienny kopt de bal weg. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Freis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sępek met een snelle inworp. Korff is nu in balbezit. Korff haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sakrajecki krijgt zijn hoofd ertegen. Sánchez Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny speelt de bal door. Kochev probeert naar een medespeler te passen. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zarzew Łódź 63%, FC Legnica 2014 37%.
FC Zarzew Łódź - FC Legnica 2014 0:1