Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legnica 2014 FC Zarzew Łódź
3-5-2KB Tactiek nAST
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Covaci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgoi is nu in balbezit. Sakrajecki verovert de bal door een tackle van achteren. Korff is nu in balbezit. Korff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Korff probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covaci. Covaci krijgt een gele kaart. Covaci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boucard komt het veld opgelopen. Bizzi met een snel genomen vrije trap. Daar is Freis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki schiet op doel. Sánchez Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legnica 2014 - FC Zarzew Łódź 1:0

18e minuut.
Mäeorg geeft een lange en hoge pass. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcławek begaat een overtreding. Mięcławek krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Radevich passt de bal in één keer door. Gumienny speelt de bal door. Kochev probeert naar een medespeler te passen. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Radevich probeert naar een medespeler te passen. Kochev is nu in balbezit. Gualdi begaat een overtreding. Gualdi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legnica 2014 54%, FC Zarzew Łódź 46%.
FC Legnica 2014 - FC Zarzew Łódź 1:0

60e minuut.
Boucard rent richting de bal. Boucard passt de bal met de wreef. Bizzi speelt de bal door. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Korff probeert naar een medespeler te passen. Zanchetto speelt de bal door. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki schiet op doel. Sánchez Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Aguirrezabala verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirrezabala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Statu de bal. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legnica 2014 53%, FC Zarzew Łódź 47%.
FC Legnica 2014 - FC Zarzew Łódź 1:0