Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Oslo LKS Soła Kobiernice
442 Tactiek moja
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 44.4
excellent Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Płosczuk onderschept slim de pass. Płosczuk geeft de bal voor. Pruchnicki kopt de bal weg. Daar is Pachel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dinçtürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Vitiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitiello draait met de bal, schiet en ... Enescu probeert de bal aan de voet te houden. Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Changjin geeft de bal voor. Płosczuk is nu in balbezit. Płosczuk geeft een lange en hoge pass. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Enescu geeft de bal voor. Pachel controleert de bal met de borst. Pachel passt de bal zonder na te denken. Vitiello rent richting de bal. Vitiello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgate is nu in balbezit. Holgate passt de bal met de wreef. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto haalt uit met een fantastische trap. Ameli bokst de bal weg.

36e minuut.
Lech passt de bal in één keer door. Holgate is nu in balbezit. Holgate speelt de bal door. Gobetto rent richting de bal. Gobetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - LKS Soła Kobiernice 1:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Gijseghem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondić rent richting de bal. Kondić geeft een hoge lob. Gobetto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Płosczuk geeft een hoge lob. Van Gijseghem kopt de bal weg. Lech is nu in balbezit. Lech schiet op doel. Ameli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - LKS Soła Kobiernice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 52%, LKS Soła Kobiernice 48%.
Legia Oslo - LKS Soła Kobiernice 2:0

46e minuut.
Pruchnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruchnicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Gijseghem met de inworp. Płosczuk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

46e minuut.
Ameli trapt de bal weg. Daar is Pachel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachel met een sublieme pass. Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - LKS Soła Kobiernice 2:1

52e minuut.
Mann is nu in balbezit. Abreu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ignatescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech draait met de bal, schiet en ... Ameli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - LKS Soła Kobiernice 3:1

52e minuut.
Luňák is nu in balbezit. Vitiello is nu in balbezit. Vitiello met een sublieme pass. Luňák is nu in balbezit. Luňák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Płosczuk speelt de bal door. Aiana is nu in balbezit. Aiana passt de bal in één keer door. Vitiello rent richting de bal. Vitiello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zbaraski met een snelle inworp. Aiana rent richting de bal. Aiana geeft een lange en hoge pass. Luňák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - LKS Soła Kobiernice 3:2

65e minuut.
Van Gijseghem passt de bal in één keer door. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech probeert naar een medespeler te passen. Gobetto rent richting de bal. Gobetto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - LKS Soła Kobiernice 4:2

67e minuut.
Płosczuk geeft de bal voor. Ameli probeert naar een medespeler te passen. Vitiello kopt de bal weg. Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Płosczuk geeft een lange en hoge pass. Gobetto rent richting de bal. Rosiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rosiewicz krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lech draait met de bal, schiet en ... Ameli met een sublieme pass. Luňák kopt de bal weg. Vitiello rent richting de bal. Vitiello draait met de bal, schiet en ... Dinçtürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Rosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel passt de bal in één keer door. Vitiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitiello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu geeft de bal voor. Daar is Płosczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitiello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - LKS Soła Kobiernice 4:3

87e minuut.
Rosiewicz kopt de bal weg. Pruchnicki probeert naar een medespeler te passen. Luňák is nu in balbezit. Luňák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Oslo - LKS Soła Kobiernice 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 52%, LKS Soła Kobiernice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legia Oslo - LKS Soła Kobiernice 4:4