Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziaki Lubin FC Legnica 2014
asciutto Tactiek 3-5-2KB
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten good
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Grbović speelt de bal door. Gualdi rent richting de bal. Gualdi passt de bal zonder na te denken. Korff is nu in balbezit. Korff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Korff rent richting de bal. Korff geeft een hoge lob. Grbović rent richting de bal. Grbović geeft een hoge lob. Sakrajecki springt en kopt de bal. Güntekiner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Grbović rent richting de bal. Sartirana verovert de bal door een tackle van achteren. Sartirana passt de bal zonder na te denken. González Soriano is nu in balbezit. González Soriano schiet op doel. Kosznik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Wołoszyn probeert naar een medespeler te passen. Sartirana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartirana passt de bal zonder na te denken. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano schiet op doel. Kosznik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bizzi rent richting de bal. Bizzi geeft de bal voor. Sępek rent richting de bal. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Taraday verovert de bal door een tackle van achteren. Taraday passt de bal zonder na te denken. Pérez Ferre speelt de bal door. González Soriano rent richting de bal. González Soriano haalt uit met een fantastische trap. Kosznik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mięcławek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Soriano rent richting de bal. González Soriano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Genil de bal. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Genil zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Genil naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
González Soriano heeft problemen om de bal te vangen. Sartirana is nu in balbezit. Sartirana met een sublieme pass. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. Kosznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pérez Ferre is nu in balbezit. Bizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ferre verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Ferre draait met de bal, schiet en ... Kosznik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - FC Legnica 2014 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 44%, FC Legnica 2014 56%.
Miedziaki Lubin - FC Legnica 2014 1:0

49e minuut.
Nicodin speelt de bal door. González Soriano is nu in balbezit. González Soriano passt de bal zonder na te denken. Osmanović rent richting de bal. Osmanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - FC Legnica 2014 2:0

50e minuut.
Gualdi geeft de bal voor. Wołoszyn is nu in balbezit. Sępek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sępek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Wołoszyn geeft de bal voor. Daar is Mięcławek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Soriano is nu in balbezit. González Soriano haalt uit met een fantastische trap. Kosznik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - FC Legnica 2014 3:0

58e minuut.
Nicodin passt de bal in één keer door. Sartirana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartirana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt González Soriano de bal. González Soriano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gualdi met een sublieme pass. Korff rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Costache ... Strafschop! Korff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Korff neemt zijn aanloop. Güntekiner bokst de bal weg.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hałaczkiewicz trapt de bal weg. Pérez Ferre probeert de bal met de borst te controleren. Gualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pérez Ferre bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ferre probeert naar een medespeler te passen. González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - FC Legnica 2014 4:0

76e minuut.
Gualdi probeert naar een medespeler te passen. Zanchetto rent richting de bal. Sartirana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetto verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchetto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Nicodin passt de bal met de wreef. Gualdi geeft een lange en hoge pass. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap. Güntekiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Grbović met de inworp. Taraday probeert naar een medespeler te passen. González Soriano rent richting de bal. González Soriano draait met de bal, schiet en ... Kosznik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - FC Legnica 2014 5:0

85e minuut.
Korff passt de bal met de wreef. Bizzi rent richting de bal. Osmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Kosznik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - FC Legnica 2014 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 39%, FC Legnica 2014 61%.
Miedziaki Lubin - FC Legnica 2014 6:0