Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Oława FC Zarzew Łódź
SC Tactiek nAST
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten adequate
good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Wasil passt de bal zonder na te denken. Daar is Firlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - FC Zarzew Łódź 1:0

6e minuut.
Kochev rent richting de bal. Kochev passt de bal zonder na te denken. Konowalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Oława - FC Zarzew Łódź 1:1

16e minuut.
Parúas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Firlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej onderschept slim de pass. Firlej schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - FC Zarzew Łódź 2:1

18e minuut.
Caso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caso passt de bal met de wreef. Daar is Wasil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejnicki is nu in balbezit. Olejnicki schiet op doel. Sánchez Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pinello speelt de bal door. Cortina rent richting de bal. Cortina passt de bal met de wreef. Daar is Firlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firlej haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Govou geeft een lange en hoge pass. Olejnicki is nu in balbezit. Covaci begaat een overtreding. Covaci krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ceder speelt de bal door. Caso is nu in balbezit. Caso passt de bal zonder na te denken. Wasil rent richting de bal. Wasil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mrkša heeft problemen om de bal te vangen. Wasil is nu in balbezit. Wasil passt de bal in één keer door. Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejnicki schiet op doel. Sánchez Pérez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 42%, FC Zarzew Łódź 58%.
KS Oława - FC Zarzew Łódź 2:1

48e minuut.
Daar is Pinello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinello geeft een lange en hoge pass. Olejnicki probeert de bal aan de voet te houden. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil schiet op doel. Sánchez Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Aguirrezabala is nu in balbezit. Wasil onderschept slim de pass. Wasil passt de bal met de wreef. Firlej is nu in balbezit. Firlej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Kochev passt de bal zonder na te denken. Pinello verovert de bal door een tackle van achteren. Covaci geeft de bal voor. Daar is Wasil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasil draait met de bal, schiet en ... Sánchez Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi geeft een lange en hoge pass. Pinello kopt de bal weg. Firlej rent richting de bal. Firlej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Caso de bal. Wasil rent richting de bal. Wasil passt de bal in één keer door. Caso met een sublieme pass. Firlej geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Covaci is nu in balbezit. Wasil verovert de bal door een tackle van achteren. Wasil passt de bal zonder na te denken. Firlej rent richting de bal. Firlej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Juan met een sublieme pass. Wasil controleert de bal met de borst. Covaci met een sublieme pass. Klungelig pakt Firlej de bal. Firlej haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ceder met een sublieme pass. Freis rent richting de bal. Wasil probeert naar een medespeler te passen. Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejnicki schiet op doel. Sánchez Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Caso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caso passt de bal in één keer door. Olejnicki is nu in balbezit. Olejnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - FC Zarzew Łódź 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 35%, FC Zarzew Łódź 65%.
KS Oława - FC Zarzew Łódź 3:1