Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Oslo Motorek FC
442 Tactiek xxx
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 44.3
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Mann met een sublieme pass. Lech rent richting de bal. Lech passt de bal in één keer door. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Holgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgate passt de bal zonder na te denken. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Putrycz trapt de bal weg. Kondić kopt de bal weg. Klungelig pakt Gobetto de bal. Gobetto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Putrycz trapt de bal weg. Van Gijseghem kopt de bal weg. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gobetto rent richting de bal. Gobetto geeft een hoge lob. Kosgei probeert de bal aan de voet te houden. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gobetto passt de bal zonder na te denken. Mann geeft een lange en hoge pass. Shavit heeft problemen om de bal te vangen. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mondfahrt kopt de bal weg. Klungelig pakt Chojna de bal. Płosczuk rent richting de bal. Chojna verovert de bal door een tackle van achteren. Chojna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Dinçtürk trapt de bal weg van het doel. Holgate kopt de bal weg. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto schiet op doel. Putrycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klungelig pakt Chojna de bal. Ziemianin is nu in balbezit. Kondić speelt de bal door. Mann rent richting de bal. Mann geeft een hoge lob. Putrycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lech krijgt zijn hoofd ertegen. Putrycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - Motorek FC 1:0

30e minuut.
Mann rent richting de bal. Mann geeft de bal voor. Rajnič heeft problemen om de bal te vangen. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kosgei verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mann zal de hoekschop nemen. Gobetto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grumezea is nu in balbezit. Gobetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grumezea raakt geblesseerd tijdens het duel. Kosgei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng schiet op doel. Dinçtürk bokst de bal weg.

37e minuut.
Mondfahrt is nu in balbezit. Lech onderschept slim de pass. Lech passt de bal zonder na te denken. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Holgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgate passt de bal zonder na te denken. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann geeft de bal voor. Rajnič probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lech maakt een snoekduik en kopt de bal. Putrycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ziemianin met een sublieme pass. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto passt de bal in één keer door. Lech heeft problemen om de bal te vangen. Lech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Oslo - Motorek FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 31%, Motorek FC 69%.
Legia Oslo - Motorek FC 2:0

49e minuut.
Gobetto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Sluis. Gobetto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kondić met een snel genomen vrije trap. Lech maakt een snoekduik en kopt de bal. Putrycz bokst de bal weg.

51e minuut.
Pater kopt de bal weg. Bảo Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Ziemianin rent richting de bal. Bảo Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ziemianin is nu in balbezit. Ziemianin geeft een hoge lob. Daar is Kosgei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Płosczuk onderschept slim de pass. Płosczuk speelt de bal door. Holgate met een sublieme pass. Lech heeft problemen om de bal te vangen. Lech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Holgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgate passt de bal zonder na te denken. Choiński heeft problemen om de bal te vangen. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pater onderschept slim de pass. Pater probeert naar een medespeler te passen. Chojna rent richting de bal. Chojna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Holgate is nu in balbezit. Holgate passt de bal met de wreef. Lech rent richting de bal. Lech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Oslo 43%, Motorek FC 57%.
Legia Oslo - Motorek FC 2:0