Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motorek FC Legia Oslo
xxx Tactiek 442
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Mondfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgate probeert naar een medespeler te passen. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem geeft een hoge lob. Gobetto springt en kopt de bal. Horwat bokst de bal weg.

2e minuut.
van der Sluis geeft een hoge lob. Mondfahrt kopt de bal weg. Mann rent richting de bal. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Holgate is nu in balbezit. Holgate passt de bal met de wreef. Lech is nu in balbezit. Lech schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rajnič de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Legia Oslo 0:1

20e minuut.
Mann is nu in balbezit. Mann passt de bal zonder na te denken. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Legia Oslo 0:2

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Bảo Hoàng de bal onder controle te krijgen. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto passt de bal met de wreef. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap. Horwat bokst de bal weg.

25e minuut.
Płosczuk is nu in balbezit. Chojna onderschept slim de pass. Chojna probeert naar een medespeler te passen. Mondfahrt is nu in balbezit. Mondfahrt haalt uit met een fantastische trap. Dinçtürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Gobetto geeft een lange en hoge pass. Rajnič probeert naar een medespeler te passen. Gobetto speelt de bal door. Mann geeft een lange en hoge pass. Lech springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 65%, Legia Oslo 35%.
Motorek FC - Legia Oslo 0:2

49e minuut.
Ignatescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Kondić rent richting de bal. Holgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Legia Oslo 0:3

55e minuut.
Klungelig pakt Szwarczewski de bal. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem probeert naar een medespeler te passen. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Legia Oslo 0:4

59e minuut.
van der Sluis passt de bal in één keer door. Płosczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Van Gijseghem de bal. Van Gijseghem geeft de bal voor. Mann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ignatescu met de inworp. Mann geeft de bal voor. Klungelig pakt Lech de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Legia Oslo 0:5

72e minuut.
Ferrer geeft een hoge lob. Inworp. Ignatescu met een snelle inworp. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ignatescu speelt de bal door. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto speelt de bal door. Lech rent richting de bal. Lech draait met de bal, schiet en ... Horwat bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kondić speelt de bal door. Holgate is nu in balbezit. Holgate geeft een lange en hoge pass. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Legia Oslo 0:6

88e minuut.
Chojna probeert naar een medespeler te passen. Kondić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Mondfahrt is nu in balbezit. Mondfahrt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Legia Oslo 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 73%, Legia Oslo 27%.
Motorek FC - Legia Oslo 1:6