Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Suburbs all new black cups
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


28e minuut.
Vickers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hawksbey komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bowen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawksbey met de inworp. Daar is Muller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Christie met een snelle inworp. Hazlewood rent richting de bal. Price begaat een overtreding. Price krijgt een gele kaart. Hazlewood wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hazlewood kan niet meer verder spelen. Gilbert komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Gilbert speelt de bal door. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine speelt de bal door. Muller heeft problemen om de bal te vangen. Muller schiet op doel. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Suburbs - all new black cups 0:1

43e minuut.
Ponting onderschept slim de pass. Ponting speelt de bal door. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell rent richting de bal. Campbell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Suburbs 49%, all new black cups 51%.
Fiery Suburbs - all new black cups 0:1

52e minuut.
Christie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pritchett komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bowen onderschept slim de pass. Cossey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossey passt de bal in één keer door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cossey is nu in balbezit. Ponting onderschept slim de pass. Ponting geeft een hoge lob. Alder bereikt de bal nog maar net als eerste. Alder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Davidson geeft de bal voor. Klungelig pakt Cossey de bal. Muller rent richting de bal. Muller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Suburbs - all new black cups 0:2

74e minuut.
Dilistone geeft een lange en hoge pass. McNeill rent richting de bal. McNeill geeft de bal voor. Daar is Muller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Devine geeft een lange en hoge pass. Inworp. Davidson met een snelle inworp. Muller is nu in balbezit. Muller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Ponting rent richting de bal. Ponting geeft de bal voor. Pritchett kopt de bal weg. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Suburbs 72%, all new black cups 28%.
Fiery Suburbs - all new black cups 0:2