Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
all new black cups all wights
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Muller geeft een hoge lob. Sole rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vickers. Sole raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Symon onderschept slim de pass. Davidson rent richting de bal. Symon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Symon krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley verovert de bal door een tackle van achteren. Larsen is nu in balbezit. Larsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Harding probeert de bal aan de voet te houden. Hazlewood is nu in balbezit. Hazlewood geeft de bal voor. Alder rent richting de bal. Alder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Harding is nu in balbezit. Larsen rent richting de bal. Harding is nu in balbezit. Larsen is nu in balbezit. Larsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
all new black cups - all wights 0:1

27e minuut.
Nelson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McAllister komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Sole kopt de bal weg. Larsen rent richting de bal. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: all new black cups 48%, all wights 52%.
all new black cups - all wights 0:1

78e minuut.
McAllister heeft problemen om de bal te vangen. Muller onderschept slim de pass. Muller probeert naar een medespeler te passen. Alder is nu in balbezit. Alder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd passt de bal in één keer door. Harding rent richting de bal. Larsen rent richting de bal. Larsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
all new black cups - all wights 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: all new black cups 36%, all wights 64%.
all new black cups - all wights 0:2