Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Suburbs sayyed
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Price passt de bal in één keer door. Campbell is nu in balbezit. Packer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Packer krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Newton trapt de bal weg van het doel. Price kopt de bal weg. Crawford is nu in balbezit. Campbell onderschept slim de pass. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Taylor speelt de bal door. Mckay rent richting de bal. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price schiet op doel. Riley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Newton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Suburbs - sayyed 1:0

29e minuut.
Cossey geeft een hoge lob. Mckay is nu in balbezit. Campbell onderschept slim de pass. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Suburbs 36%, sayyed 64%.
Fiery Suburbs - sayyed 1:0

54e minuut.
Mckay kan de bal niet met de borst controleren. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price met een sublieme pass. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dilistone is nu in balbezit. Dilistone geeft de bal voor. Bond probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maessen rent richting de bal. Maessen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Viertal geeft een lange en hoge pass. Price heeft problemen om de bal te vangen. Viertal begaat een overtreding. Price is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cossey wilt de vrije trap nemen. Newton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Suburbs 41%, sayyed 59%.
Fiery Suburbs - sayyed 1:0