Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marist saints Fiery Suburbs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


31e minuut.
Axis is nu in balbezit. Vettori onderschept slim de pass. Vettori geeft een lange en hoge pass. Vanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanat draait met de bal, schiet en ... Moody bokst de bal weg.

37e minuut.
Downes passt de bal in één keer door. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vanat de bal. Vanat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marist saints - Fiery Suburbs 0:1

39e minuut.
Vanat verovert de bal door een tackle van achteren. Price is nu in balbezit. Price probeert naar een medespeler te passen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marist saints 60%, Fiery Suburbs 40%.
marist saints - Fiery Suburbs 0:1

49e minuut.
Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price probeert naar een medespeler te passen. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Moody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marist saints - Fiery Suburbs 0:2

66e minuut.
Vanat met de inworp. Witt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cossey naar de kleedkamers voor een vroege douche. Witt moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Witt kan niet meer verder spelen. Weatford komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Weatford verovert de bal door een tackle van achteren. Weatford met een sublieme pass. Smit is nu in balbezit. Smit schiet op doel. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marist saints 38%, Fiery Suburbs 62%.
marist saints - Fiery Suburbs 0:2