Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Christchurch Heat t v,sgqgf
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowley verovert de bal door een tackle van achteren. Rowley met een sublieme pass. Darlington bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlington haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ramsay met een harde bal richting middenveld. Rowley kopt de bal weg. Jones probeert de bal met de borst te controleren. Darlington onderschept slim de pass. Darlington schiet op doel. Ramsay bokst de bal weg.

33e minuut.
Rowley verovert de bal door een tackle van achteren. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis speelt de bal door. Darlington bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlington schiet op doel. Ramsay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bos trapt de bal weg van het doel. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dempsey. Dempsey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christchurch Heat 44%, t v,sgqgf 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Christchurch Heat - t v,sgqgf 0:0

52e minuut.
Davis is nu in balbezit. Davis passt de bal met de wreef. Daar is Witt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkinson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Docherty geeft een hoge lob. Inworp. Atkinson met de inworp. Davis rent richting de bal. Davis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Christchurch Heat - t v,sgqgf 1:0

55e minuut.
Hanmer probeert naar een medespeler te passen. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath rent richting de bal. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Klungelig pakt Novak de bal. Grant rent richting de bal. Novak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Novak krijgt een gele kaart. Grant raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Masson neemt zijn aanloop. Bos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Christchurch Heat - t v,sgqgf 1:1

68e minuut.
Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Docherty de bal onder controle te krijgen. Darlington is nu in balbezit. Darlington haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Christchurch Heat - t v,sgqgf 2:1

74e minuut.
Darney kopt de bal weg. Inworp. McAlister met de inworp. Klungelig pakt Grant de bal. Grant geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christchurch Heat 59%, t v,sgqgf 41%.
Christchurch Heat - t v,sgqgf 2:1