Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Black Alcatraz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Gemmell met de inworp. Bunce rent richting de bal. Haddleton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haddleton krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Dickerson met een snelle inworp. Collins rent richting de bal. Collins geeft een hoge lob. Wharehinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharehinga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Matai onderschept slim de pass. Matai passt de bal zonder na te denken. Welford heeft problemen om de bal te vangen. Wharehinga is nu in balbezit. Wharehinga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Probert kan de bal niet met de borst controleren. Probert passt de bal met de wreef. Bunce bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddleton onderschept slim de pass. Haddleton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell met een sublieme pass. Klungelig pakt Wharehinga de bal. Wharehinga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell probeert naar een medespeler te passen. Hifo is nu in balbezit. Wharehinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharehinga haalt uit met een fantastische trap. Mchenery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Black - Alcatraz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 35%, Alcatraz 65%.
All Black - Alcatraz 1:0

51e minuut.
Brunton geeft een hoge lob. Dickerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaga rent richting de bal. Dickerson onderschept slim de pass. Dickerson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Hifo probeert de bal aan de voet te houden. Bunce kopt de bal weg. Hifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharehinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharehinga draait met de bal, schiet en ... Mchenery bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 51%, Alcatraz 49%.
All Black - Alcatraz 1:0