Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bees wattana
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Young rent richting de bal. Mcguiness onderschept slim de pass. Irving is nu in balbezit. Irving geeft een lange en hoge pass. Bannatyne kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bees - wattana 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Ngatai de bal. Vili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngatai. Vili raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vili kan niet meer verder spelen. Van Gog komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bees 60%, wattana 40%.
bees - wattana 0:1

60e minuut.
Leauai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcguiness verovert de bal door een tackle van achteren. Mcguiness geeft een hoge lob. Ngatai rent richting de bal. Ngatai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Smithe probeert de bal aan de voet te houden. McKeown verovert de bal door een tackle van achteren. McKeown met een sublieme pass. Young is nu in balbezit. Young schiet op doel. Jeffs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Irving probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog passt de bal met de wreef. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Filer geeft een hoge lob. Riley kopt de bal weg. Klungelig pakt Smithe de bal. Smithe geeft de bal voor. Klungelig pakt Norling de bal. Mulligan bokst de bal weg. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bees - wattana 1:1

72e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben verovert de bal door een tackle van achteren. Robben met een sublieme pass. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bees - wattana 2:1

78e minuut.
Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley probeert naar een medespeler te passen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bees - wattana 2:2

85e minuut.
Leauai rent richting de bal. Filer rent richting de bal. Filer met een sublieme pass. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bees - wattana 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bees 55%, wattana 45%.
bees - wattana 2:3