Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Justins wattana
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Reeves speelt de bal door. Smit is nu in balbezit. Wilson is nu in balbezit. Wilson draait met de bal, schiet en ... Mulligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Justins - wattana 1:0

14e minuut.
Reeves geeft de bal voor. Wilson rent richting de bal. Moore begaat een overtreding. Wilson raakt geblesseerd tijdens het duel. Reeves zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Newton is nu in balbezit. Davenport probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fien de bal. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Moore de bal. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wilson de bal. Wilson schiet op doel. Mulligan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justins 38%, wattana 62%.
Justins - wattana 1:0

59e minuut.
Wilson passt de bal in één keer door. Norling geeft een lange en hoge pass. Hutton probeert de bal aan de voet te houden. Roach bereikt de bal nog maar net als eerste. Roach schiet op doel. Owen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Irving de bal. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin speelt de bal door. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
McKeown passt de bal zonder na te denken. Roach rent richting de bal. Roach speelt de bal door. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ... Owen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Garland met een sublieme pass. Inworp. McKeown zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Almendra geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is Irving, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musin rent richting de bal. Irving tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irving krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Tomes rent richting de bal. Roach rent richting de bal. Tomes begaat een overtreding. Tomes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justins 61%, wattana 39%.
Justins - wattana 1:0