Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII WAIBOP
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Smit onderschept slim de pass. Smit passt de bal met de wreef. Vili rent richting de bal. Tietjens verovert de bal door een tackle van achteren. Tietjens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vili passt de bal zonder na te denken. Dickerson rent richting de bal. Robson rent richting de bal. Collins is nu in balbezit. Collins draait met de bal, schiet en ... Eruera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Byrne speelt de bal door. Collins is nu in balbezit. Collins passt de bal in één keer door. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - WAIBOP 0:1

43e minuut.
Woodward onderschept slim de pass. Robson rent richting de bal. Robson met een sublieme pass. Tietjens rent richting de bal. Tietjens draait met de bal, schiet en ... Thyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De Bruin geeft de bal voor. Huff kopt de bal weg. Vili bereikt de bal nog maar net als eerste. Smit bereikt de bal nog maar net als eerste. Smit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 69%, WAIBOP 31%.
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - WAIBOP 0:1

50e minuut.
Bouckenooghe geeft een hoge lob. Huff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts schiet op doel. Eruera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - WAIBOP 0:2

69e minuut.
Todd is nu in balbezit. Byrne onderschept slim de pass. Byrne geeft de bal voor. Bouckenooghe rent richting de bal. Bouckenooghe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - WAIBOP 0:3

72e minuut.
Chappell geeft de bal voor. Byrne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickerson maakt een afschuwelijke overtreding. Dickerson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Byrne roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Byrne kan niet meer verder spelen. Tomlinson komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Todd geeft de bal voor. Inworp. Tomlinson met de inworp. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Eruera met een harde bal richting middenveld. Tomlinson kopt de bal weg. Huff rent richting de bal. Watts rent richting de bal. Watts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 73%, WAIBOP 27%.
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - WAIBOP 0:3